Zoekmachine Adverteren 

(SEA)

Vandaag aan de slag, morgen resultaat.

Voordelen van Zoekmachine Adverteren

Websites vindbaar maken in Google is onze specialiteit. Dit doen wij onder andere de te adverteren. Met zoekmachine adverteren bereiken we jouw doelgroep effectief en efficiënt.  Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is het de snelheid waarmee je resultaat ziet. Wij zorgen ervoor dat de jouw opbrengsten hoger zijn dan je kosten.

Wil jij ook goed gevonden worden door advertenties in Google? Neem dan contact met ons op. We kijken samen in een vrijblijvend kick-off gesprek wat de mogelijkheden zijn. 

Nog niet overtuigd van adverteren in zoekmachines? lees verder op deze pagina en kom er achter waarom ook jij Google Ads gaat inzetten.

1. Google Ads is meetbaar en flexibel

Een van de belangrijkste voordelen van online marketing ten opzichte van traditionele marketingkanalen, zoals tv of print, is dat het uiterst eenvoudig te meten is. Het kan echter een uitdaging zijn om uw zoekmachine optimalisatie effectief te meten, omdat je niet altijd een nauwkeurige meting kunt krijgen van wat je rankings heeft verhoogd of verlaagd.

Google Ads is waarschijnlijk een van de beste bronnen die je hebt om te meten wat werkt en wat niet. Het is uitgerust met tal van PPC-statistieken die het leven van een marketeer makkelijker maken.

AdWords is ook flexibel omdat het aanpasbare opties heeft voor uw campagne om aan je specifieke behoeften te voldoen. Google Ads kan bijvoorbeeld worden gebruikt om:

  • Brede en specifieke groepen te bereiken. Je kunt je advertentie weergeven voor exacte zoekopdrachten. Je kunt het dus instellen op ‘New York pizza’, in en/of algemene zoekopdrachten als ‘New York’ of ‘pizza’.
  • Advertentie-extensies – Hiermee kun je alles weergeven, van productafbeeldingen, contactinformatie of een lijst links naar je site.
  • Beperk je doelgroep – je kunt je doelgroep zo instellen dat je ze kan bereiken op basis van hun locatie, het tijdstip van de dag, de taal en zelfs de browser of hetapparaat dat ze gebruiken.
  • Adverteren op andere platforms van Google – Gmail, YouTube en vele andere partnersites zijn binnen handbereik.

2. Sneller dan zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een groot nadeel van SEO is dat het maanden kan duren voordat je resultaten opmerkt. Dit komt door de concurrentie en de tijd die het kost om ‘zichzelf te bewijzen’. Dit is niet het geval met zoekmachine adverteren. Zodra je Google Ads campagne live gaat, worden advertenties weergegeven en krijg je direct resultaat, zoals verkeer en bezoekersgegevens.

Dit levert niet alleen meteen een beetje geld op, maar door de snelheid heb je de tijd om te ontdekken hoe effectief je zoekwoorden zijn. Deze kunnen vervolgens gebruikt worden om een ​​effectieve SEO-campagne op te bouwen op basis van uw Google Ads data.

ZIZ Online Marketing houdt meer van SEO en vind het hebben van een SEO strategie de sleutel tot (een deel van het) online succes. Dat gezegd hebbende, SEA brengt je binnen enkele minuten naar de top van de zoekresultaten.

4. Advertentiekosten beheersen

Dit is echt geweldig aan Google Ads. je kunt maximale kosten per dag, per zoekterm, per regio, per alles instellen. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat je teveel uitgeeft. Het worst case scenario is dat het aantal advertenties begint te dalen naarmate je budget lager wordt. Je kan je budget altijd verhogen. Deze schaalbaarheid is bijvoorbeeld een leuke optie als je in een korte tijd veel leads wilt binnen halen. Maar nog fijner als je er achter komt dat bepaalde regio’s beter converteren. Met drie kliks verhoog je het budget voor die regio en je zit weer gebakken.

5. Helpt uw ​​concurrenten te verslaan

Vanwege de snelheid van Google Ads, in vergelijking tot SEO, heb je een groot voordeel op je concurrenten. Je kan direct meedoen om de hoogste rankings.

Volgens Moz bevat 80% van de zoekresultaten nu advertenties. Bovendien beslaan die advertentieplaatsingen voor maar liefst 85% uit de ruimte boven de vouw op de resultatenpagina. Dit betekent niet alleen dat Google een flinke winst maakt, het illustreert dat Google Ads door steeds meer bedrijven wordt gebruikt. Veel bedrijven kunnen het zich hierdoor niet meer veroorloven om geen gebruik te maken van Google Ads.

 

 

 

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wij helpen je graag met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines. Ben je benieuwd hoe we te werk gaan? Bekijk dan hier ons zoekmachine optimalisatie proces of vraag een vrijblijvend Kick-off gesprek aan.

Waarom ZIZ Online Marketing?

Wij garanderen resultaat. Daarom is bij ons mogelijk om een deel van de projectprijs pas te betalen als de gewenste resultaten behaald zijn. Ook kies je voor ons omdat:

 We transparant en eerlijk zijn
We leveren altijd de beste kwaliteit
We geven net dat stapje extra

VRIJBLIJVEND EEN PAGINA LATEN OPTIMALISEREN

ZIZ Online Marketing
+316 14 06 87 43
lars@zizonlinemarketing.nl
Molukkenstraat 73-1,
1095 AX Amsterdam

 

DIENSTEN
Zoekmachine optimalisatie
Adverteren in Google

GOOGLE PARTNER

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden