Over ZIZ Online Marketing

ZIZ Online Marketing is in 2019 opgericht door Lars Brakel. Na het afronden van zijn studie Digital Marketing aan de Hogeschool van Amsterdam begon hij als  Online Marketing Freelancer. Vervolgens heeft hij in 2019 ZIZ Online Marketing opgericht. Een Online Marketing bureau dat zich richt op search marketing; zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

”Wij zijn een jong online marketing bureau dat zich focust op zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). We staan voor transparantie, kwaliteit en marketing voor de lange termijn. Ons doel is als volgt: in 2025 hebben wij het beste zoekmachine optimalisatie proces van Nederland. ”

Lars Brakel

Als online marketeer is het mijn taak om te achterhalen waar de online kansen liggen voor ondernemingen. Ik help ondernemingen deze kansen zo efficiënt mogelijk te benutten. Mede door structureel te werken en constant resultaten te analyseren behalen we samen de gewenste resultaten, of nog beter.  Ik doe dit voornamelijk door zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. Regelmatig verbeter ik mijn zoekmachine marketing processen om in de toekomst nog betere resultaten te halen voor mijn klanten en mijzelf.

Sluit zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren niet goed bij jouw doelstellingen aan? Dan verwijs ik je graag door naar een specialist die zich bezig houdt met één van de andere online kanalen.

Denk je dat ik wat voor jouw kan betekenen? Twijfel dan niet contact met mij op te nemen.

 

 

 

 

VRIJBLIJVEND EEN PAGINA LATEN OPTIMALISEREN

ZIZ Online Marketing
+316 14 06 87 43
lars@zizonlinemarketing.nl
Molukkenstraat 73-1,
1095 AX Amsterdam

 

DIENSTEN
Zoekmachine optimalisatie
Adverteren in Google

GOOGLE PARTNER

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden