De beste SEO specialist in Amersfoort

Een interne SEO competitie.

De beste SEO specialist in Amersfoort

Wie is de beste SEO specialist in Amersfoort? Het is lastig om deze vraag te beantwoorden. Wat zijn de KPI’s en hoe ga je het meten? Wij laten het Google bepalen. Bij ZiZ heeft iedere SEO specialist een pagina geschreven over waarom hij/zij de beste SEO specialist in Amersfoort is. Wie het hoogst rankt op de zoekterm ‘beste SEO specialist in Amersfoort’ is blijkbaar de beste. Toch?

Ben jij ook een SEO specialist in Amersfoort? Voel je vrij om de competitie met ons aan te gaan!

Huidige score 

”beste SEO specialist in Amersfoort” 

Huidige positie: 1
Aantal bezoekers per maand: 10

Update 01-3-2020

”beste SEO specialist in Amersfoort” 

Huidige positie: –
Aantal bezoekers per maand: 0

Ben ik al de beste SEO specialist in Amersfoort?

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Lars Brakel en ik ben de beste SEO specialist in Amersfoort. Althans, dat wil ik worden. Binnenkort rankt deze pagina op 1# als je ‘beste SEO specialist in Amersfoort’ zoekt in Google. Tenminste, dat is het doel. Maandelijks check ik de resultaten en optimaliseer ik deze pagina. Wil je weten hoe het er nu voor staat? In de rechter kolom (bovenin) op deze pagina houd ik je op de hoogte.

Inmiddels rank ik op nummer 1. Is dit niet meer zo? Laat het even weten 🙂

Hoe herken je een goede SEO specialist?

Hoe herken je een goede SEO specialist. Eén van de meest praktische manieren (en bovendien vrij eenvoudig) is om naar de zoekresultaten van een de SEO specialist te kijken. Op welke positie staat de SEO expert die jij op ’t oog hebt? Veel SEO specialisten kom je waarschijnlijk niet eens tegen. Maar zegt dit wel echt iets? Ik vind eigenlijk van niet. Zeker niet als het om een SEO freelancers gaat. Voor een freelancer of een klein bedrijf is het namelijk moeilijker om te hoog te ranken op concurrerende termen.

Hoe herken je een goede SEO specialist dan wel? Het beste wat je kunt doen is voorgaande opdrachtgevers bellen. Waren zij blij met de resultaten en samenwerking? Dan is de kans groot dat jij er ook blij van wordt.

Waarom ik een goede SEO specialist ben

De beste SEO specialist ben ik niet. De beste SEO specialist in Amersfoort dan? Is mogelijk, maar de kans is klein. Ik ben pas 25. Waarschijnlijk zijn er een aantal SEO specialisten met +15 jaar ervaring. Met mijn 5 jaar ervaring kan ik daar nog niet tegenop.

Zoals ik eerder aangaf herken je wat mij betreft een goede SEO specialist aan resultaten en de samenwerking bij eerder opdrachtgevers. Hieronder lees je wat (oud) opdrachtgevers over mij zeggen.

”Lars is een SEO-expert pur sang. Hij heeft voor ons een SEO-advies opgesteld om de vindbaarheid van onze website in Google te verbeteren. Lars is uitstekend thuis in alle ins en outs van Google, maar is ook in staat zich te verplaatsen in de organisatie en doelstelling van de klant. Dat maakt hem een prettige, betrouwbare samenwerkingspartner.”

Marjolein Smit, online marketing en communicatie Scholen in de Kunst

”Lars kijkt altijd naar het grotere geheel en houdt dat overzicht vast gedurende een heel project. Hij werkt zorgvuldig en maakt van ieder project maatwerk. Lars zorgt er ook altijd voor dat hij waardevolle kennis op het juiste moment in de juiste context van een project inbrengt. Als opdrachtgever is dat erg fijn. Daarbij komt dat ‘ie ook nog eens snel werkt, nooit deadlines mist en rustig is wanneer er stress dreigt. Kortom, met Lars in jouw team kun je heel goed samenwerken en mooie resultaten bereiken.”

Rosa Romeyn, contentstrateeg Rosa Ink

Meer reviews vind je op de homepage. Uiteraard zeggen reviews niet alles. Krijg ik een slechte review, dan zet ik hem natuurlijk niet op me website. Daarom heb ik hieronder een lijst van al mijn opdrachtgevers van de afgelopen jaren. Je kan ze allemaal vragen over de resultaten en samenwerking met mij.

Elektronicavoorjou.nl
Uniek Staal
– Simply Genius
– Sproet productadvies

– The Living Kitchen
– Interly
– World Tour of Frozen Dreams
– Stichting Babel
– APS Glass & Bar Supply
– Next Step Program
– Landschapstriënnale
– Scholen in de Kunst
– Betsybox
– Uprising studio
– Zen Eemland

Beste SEO specialist in potentie

In potentie ben ik de beste SEO specialist in Amersfoort. Ik ben nog jong en heb al 5 jaar SEO ervaring. Daarnaast heb ik een goede basis met de opleiding Digital Marketing. Wekelijks lees ik blogs, luister ik podcasts en doe ik cursussen over zoekmachine marketing. Ik ontwikkel mij voortdurend en focus mij volledig op zoekmachine marketing. Steeds minder op andere online marketing kanalen. Maar het allerbelangrijkste: ik vind het heerlijk om te zien als ik geweldige resultaten haal voor mijn klanten.

Samenwerken

Wil jij ook samenwerken met de beste SEO specialist in Amersfoort (in potentie). Neem dan contact met mij of één van mijn collega’s. We kijken samen wat de mogelijkheden zijn om ook jouw website goed zichtbaar te maken in zoekmachines. 

Aweber test link.

 

 

VRIJBLIJVEND EEN PAGINA LATEN OPTIMALISEREN

ZIZ Online Marketing
+316 14 06 87 43
info@zizonlinemarketing.nl
Molukkenstraat 73-1,
1095 AX Amsterdam

 

DIENSTEN
Zoekmachine optimalisatie
Adverteren in Google

GOOGLE PARTNER

Contact | Over ons | Privacy | Algemene Voorwaarden